För återförsäljare:

Välkommen att registrera Dig alternativt logga in !

Registration

Customer billing address

Customer shipping address

Beställ online med vår produkttabell för återförsäljare:

Som registrerad återförsäljare har Du tillgång till en produkttabell med våra B2B varor. Ett smidigt verktyg som liknar ett beställningsformulär med extra filtrerings och sökmöjligheter. Beställ de varor Du önskar. I kassan väljer Du sedan:

  • Shipping/fraktalternativet: “Fritt vårt lager för återförsäljare”
  • Betalningsalternativet: “Faktura till återförsäljare”

Orderbekräftelse inkl. fraktkostnad, beräknat leveransdatum samt betalningsvillkor, skickas inom 3 arbetsdagar, via vårt ekonomisystem FortNox. Faktura skickas i samband med leverans. Genom det här förfarandet kan vi garantera att du får tillgång till samma priser, rabatter och erbjudanden som vi erbjuder återförsäljare via andra kanaler. OBS! Onlinepriserna är listade inkl. moms.

Specialtillverkade Produkter

Vårt sortiment styrs av efterfrågan från lokala återförsäljare. Vi väljer inte bort någon. Minsta order för nyproduktion är endast 25 st. Priset för varje produktkategori är enhetligt (se liknande produkt). Inga startavgifter eller designkostnader! Vi börjar med en dialog om din unika plats och dess ikoniska symboler.

Läs mer här!

Får man avbilda kända byggnader?

Ja, i bl.a. Sverige får man det. Sveilis Design har inte stött på några bekymmer, bara uppskattning, angående våra silhuette-avbildningar av byggnader och allmän konst (statyer, stadsvapen etc). I Sverige är den s.k. panoramafriheten inskriven i Upphovsrättslagen.

Läs mer här!

Framhäv med silhuetter!

Sveilis Designs signum är att framhäva det unika och lokala med silhuetter. Vi använder oss av byggnader, stadsvapen, landmärken, offentliga konstverk, och andra symboler för det lokalspecifika som gör varje ort unik. 

Inspireras och ta reda på mer!

Många nya kuddfodral för inomhus och utomhusbruk

Följ oss gärna på våra sociala media:

SVEILIS DESIGN

SWEDISH LIGHTHOUSE

New posts in your inbox